skip to Main Content

Bediening infrarood verwarmingspanelen

Infrarood verwarming kan uitstekend per ruimte worden ingeregeld en bediend. Als installateur levert Sier Infrarood uiteraard al het benodigde schakelmateriaal. Voor inbouw of opbouw, bedraad of draadloos. En stekkerschakelaars, thermostaten, radiatorknoppen, dimmers tot en met een compleet domoticasysteem.

We stemmen de bediening af op jouw wensen en woonsituatie. Worden meerdere panelen gekoppeld, dan kun je die zelfs per zone in- of uitschakelen. Dankzij de infrarood techniek hoef je nooit onnodig (hoog) te verwarmen. Het is immers snel behaaglijk warm.

Slimme thermostaat

Het bedienen van apparaten gaat steeds vaker draadloos. De draadloze communicatie tussen onze thermostaat en de warmtepanelen is beveiligd via encryptie. De kamerthermostaat werkt als master en je kunt er verschillende zones mee regelen. Bijvoorbeeld per kamer of verdieping. Sommige ruimtes hoeven immers niet altijd warm te zijn. Dat bespaart energie. Thermostaten meten niet alleen de temperatuur, maar ook het vocht. En je kunt er je energieverbruik mee monitoren. Maar dat kan ook al met een stekker-schakelaar.

Centraal en veilig geregeld

De nieuwste Alpha IP Access point verbindt alle draadloze Alpha IP-apparaten. Hiermee heb je alle functies voor het beheren van je verwarming, verlichting en alarm in de hand. Heel gemakkelijk én veilig (IPv6 technologie). De draadloze communicatie en de verbinding met internet zijn volledig versleuteld. De installatie is anoniem. Je hebt geen wachtwoord nodig om in te loggen op de gratis app. Check bijvoorbeeld je energieverbruik en koppel meerdere smartphones. Of bedien er je verlichting en alarm mee. Het is een compleet alles-in-één ‘smart home system’.