skip to Main Content

Even kort iets over onszelf

Sier Infrarood voor duurzaam verwarmen

OVER SIER

Sier Infrarood is gespecialiseerd in duurzaam verwarmen. We leveren infrarood vloerverwarming en warmtepanelen. Maar ook toepassingen voor warm water in keuken en badkamer. Met ons kun je stap voor stap over van aardgas naar alleen stroom: all electric. Reken maar op het hoogste rendement met onze kwaliteitsproducten. En op onze professionele elektrotechnische installateurs. We rekenen exact uit wat je nodig hebt. Ook als je het zelf wilt aanleggen. Bij ons kan dat.

Eerlijk en deskundig advies

Je wilt weten wat voor jou de beste oplossing is? Dat komt goed uit. Want dat is precies wat we bij Sier Infrarood willen bieden. Elke situatie is anders en er zijn verschillende manieren om over te stappen op duurzame energie. Bij ons kun je altijd rekenen op eerlijk advies, zelfs als het niet om onze producten gaat. Oprichter en eigenaar Erik Lammers vertelt je graag meer.

Erik Lammers duurzaamheidsadviseur Sier Infrarood

ERIK LAMMERS

duurzaamheidsadviseur

“In 2012 ben ik de duurzame wereld ingerold, dat was destijds vooral een idealistische keuze. Inmiddels zijn de tijden veranderd en is duurzaam ‘hot en trendy’ geworden. Ik ben thuis op het gebied van warmtepompen en heb veel kennis van zonne-energie. Dat is prettig voor klanten die zich oriënteren op infrarood verwarming. Ik kan een goed en eerlijk advies geven voor hun specifieke situatie. Er is immers niet één weg die naar Rome leidt. Soms is een warmtepomp beter, terwijl voor een andere situatie infrarood verwarming zich beter leent. Ik ga dan ook voor de beste, duurzame oplossing: wat past het beste bij de doelstellingen en wensen van de klant.”